the Graphic barista - communication with a cappuccino

the Graphics

Op zoek naar smaakvolle en kraakheldere vormgeving? the Graphic barista geeft uitstraling aan uw bedrijf, product of evenement dmv ontwerp van huisstijlen en de communicatie rondom events, projecten, beurzen en feesten. Vergroot uw merkwaarde met een opvallend logo, overtuig met een pakkende uitnodiging, zet de toon met sfeervolle smaakmakers op locatie en bedank uw bezoek op een passende manier.

the Barista

Ervaar de kracht van een heuse barista op uw feest, evenement of beurspresentatie. Als gastheer verzorgen we de ontvangst van uw bezoek tot in de puntjes. Van zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten, tot en met het servies of speciaal voor u geproduceerde koffiebekers en espressokopjes. Met the Graphic barista maakt u van een standaard event, een smaakvolle beleving voor u en uw gasten.

the Combination

De combinatie van de creatieve expertise van een grafisch ontwerper en de bijzondere kwaliteiten van de professionele barista zorgt voor een unieke beleving voor uw gasten. Zakelijk of particulier, the Graphic barista maakt er samen met u een onvergetelijk feest, een impactvol evenement of een verrassende beurspresentatie van, waarbij uitstraling en verzorging perfect op elkaar zijn afgestemd.

De upgrade van uw evenement

Het organiseren van een feest, receptie, relatieevenement of beurspresentatie is een ideale manier om het contact met uw relaties aan te halen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk vereist dit wel de juiste invulling van de communicatie voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Onderdeel van een groter geheel

Dankzij jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, heeft the Graphic barista de creatieve expertise in huis om bijvoorbeeld uw mailing, advertentie of uitnodiging te ontwerpen, volledig in lijn met het thema van uw evenement. Passend binnen de bestaande huisstijl. 

Ook thuis in huisstijlen, websites en meer

Uiteraard kunt u the Graphic barista ook inschakelen voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, blog, verpakkingen, advertenties, direct mailings en meer. Zoals te zien in onze grafische portfoliopresentatie.

Ten gunste van uw gasten

Een authentieke espresso, een mooi bereide cappuccino of een vers getapte thee ; the Graphic barista biedt kwaliteitskoffie en thee met uitmuntend gastheerschap tijdens uw (bedrijfs)feest, open huis, relatiedag, bedrijfsbeurs, netwerkborrel, jubileum en trouwerij.

Leuk, lekker en leerzaam

Uw gasten kunnen rekenen op de nodige inspirerende verhalen achter de verschillen in herkomst, smaak en karakter van diverse soorten koffiebonen. Ook vertelt the Graphic barista levendig over de vele bereidingswijzen, de technieken en tal van tradities die met het genieten van goede koffie samengaan.

Vakmanschap

the Graphic barista is ook het aanspreekpunt voor alle koffiegerelateerde vragen. Voor advies over welke machine het beste past bij uw koffiestijl, of hoe u verschillende koffiesoorten leert herkennen en de juiste keuze maakt die beantwoordt aan uw smaakvoorkeur. 

Voor wie is een koffieworkshop?

the Graphic barista biedt u de mogelijkheid om op uw (horeca-) locatie een passende koffietraining of een privé-espressoworkshop thuis met uw eigen koffiemachine te volgen. Breng de koffiebereiding in uw bedrijf naar een hoger niveau en verras uw gasten, of organiseer een leuk en leerzaam evenement voor collega’s, vrienden en kennissen. Deelname aan de workshops is mogelijk voor mensen met verschillende ervaring.

Wanneer is de volgende?

De koffieworkshops worden regelmatig georganiseerd bij en in opdracht van koffiespeciaalzaken. Allemaal met het oog op de ideale espresso, koffie, americano, lungo, cappuccino, caffe latté of latte macchiato.

De eerstvolgende baristatrainingen (espressokoffie) en koffieworkshops (SlowCoffee) worden op dit moment weer gepland, vraag hier meer. 

Geen eigen machine? Geen probleem!

U kunt ook zonder eigen bonenmaler of espressomachine de workshops gewoon volgen; we hebben voldoende mogelijkheden om u toch van dienst te zijn.

Toe aan een uitbreiding van uw set? Kijk dan binnenkort ook in onze webshop voor speciaal geselecteerde artikelen voor de bereiding van koffie.

Testcase buiten • Garageverkoop Wijdschild

Testcase buiten • Garageverkoop Wijdschild

the Barista
Buiten proeven en testen van de werkzaamheden Om te kijken of de balie nog iets aan handigheid mist, de flyers...
Lees meer
Het volgende communicatiemiddel is klaar • de promotionele flyer van the Graphic barista

Het volgende communicatiemiddel is klaar • de promotionele flyer van the Graphic barista

the Barista the Combination the Graphics
Een promotionele flyer met heldere boodschap gevat op papier Nu de strategische lijnen voor the Graphic barista nog duidelijker zijn,...
Lees meer
Zou het kunnen? Een lederlook & feel Gaggia espressomachine

Zou het kunnen? Een lederlook & feel Gaggia espressomachine

the Graphics the Specials
Met nog twee lege frames van Gaggia espressomachines op voorraad is er weer een leuk idee geboren; voorzie onze bekende...
Lees meer
Weer een nieuwe koffieliefhebber rijker

Weer een nieuwe koffieliefhebber rijker

the Barista
Heb je 's middags weer een gepimpte Gaggia Coffeemachine afgeleverd en geïnstalleerd, komt gelijk 's avonds deze leuke reactie via...
Lees meer
De technische werkplek is ‘back for its future’ • Een Gedorean

De technische werkplek is ‘back for its future’ • Een Gedorean

the Combination the Specials
Je Gedore gereedschapswagen met een thema Het eerste plan van de Gedore gereedschapswagen ging volledig overboord tijdens het uitdeuken, demonteren,...
Lees meer
Een leuke verrassing • GAGGIA Blue

Een leuke verrassing • GAGGIA Blue

the Graphics the Specials
Verrassend eindresultaat Gaggia espressomachine Voor een klant druk bezig met 'zijn' huisstijlmachine. Machine laten stralen en in zijn blauwe huisstijlkleur laten...
Lees meer
Mooi bijpassend porselein • Walkure Alta voor the Graphic barista

Mooi bijpassend porselein • Walkure Alta voor the Graphic barista

the Barista
Wat is en blijft het toch een goed stuk servies. Na wat neuzen en uitstapjes in andere series van Walkure,...
Lees meer
Ontkalken van je GAGGIA volgens tGb

Ontkalken van je GAGGIA volgens tGb

the Combination
Ontkalken van je Gaggia koffiemachine Met de originele Gaggiasachets. Drie in een doosje te bestellen bij de koffiethuiswinkel. (nee, ik heb geen aandelen) Meng...
Lees meer
Nieuwe projecten • Wega MiniNova

Nieuwe projecten • Wega MiniNova

the Graphics
Oude koffiemachines met nieuwe bestemmingen Ik heb het weer gedaan; ditmaal een Wega MiniNova gekocht. Een oudje. Veel roest, troep,...
Lees meer
Alfa Clubdag 2009 technisch in orde!

Alfa Clubdag 2009 technisch in orde!

the Barista the Combination
Starten met een koffie-uitdaging Eigenlijk een wat oudere gig, maar wel belangrijk voor de beoogde beeldvorming van mijn 'combinatiemogelijkheden' als...
Lees meer
1 9 10 11 12 13