Ambachtelijk Zuid-Amerikaans • the Graphic barista bij Jan de Quba Gorinchem

De combinatie met de ambachtelijke JandeQuba heeft weer een leuk vervolg gekregen; ditmaal in de winkel zelf. Om de onthulling van de winnaar van een, door JandeQuba gehouden, zegelwedstrijd aandacht te geven, wordt de winkel extra aangekleed met een barista en een troubadour. Ook hebben alle finalisten een prominente plaats aan de wand in de winkel gekregen. Mooie en leuke ambachten samen verenigt.

De rustige, trage start van de warme dag wordt gelukkig volledig goedgemaakt met de levendigheid van de Zuid-Amerikaanse sferen van de winkel, het melodieus opluisteren door troubadour Corinda van Tilborg, de oppeppende eigenschappen van de espresso’s, lungo’s, latté’s, cappuccino’s en natuurlijk de reacties van winnares Melanie Bos en alle andere aanwezigen. Gefeliciteerd aan ieder die meegedaan heeft en op dit moment mooi in de winkel hangt.

Natuurlijk maken we, deze dag, gelijk van de gelegenheid gebruik om de twee (van de vijf) fantastische melanges van JandeQuba weer meer onder het grote publiek bekend te maken,

©Fotografie Kees-Jan Jekel

Geef een reactie

Upcoming events