Communicatie met koffie, thee en fris in veilige handen • Vertic Valbeveiliging kiest tijdens A+A in Dusseldorf voor de grafische koffiecombinatie op de stand

Een goed voorbeeld doet koffie volgen

Iedereen weet het eigenlijk al. Wanneer er goed werk geleverd wordt, dan volgt er altijd meer werk uit. Zo ook met de inzet van de grafische koffiecombinatie door Vertic Valbeveiliging BV. Tijdens de A+A Securitybeurs in Düsseldorf Duitsland. Door de inzet van thee en koffie tijdens de ouder inloopavonden van openbare basisschool de Merwedonk in Gorinchem komt het gesprek tussen beide bedrijven vloeibaar op gang. Met gelijk de persoonlijke invulling, koffie- en theesmaak en visuele toepassing op een live presenteerblaadje. Een eerste indruk is, door de grote opkomst van ouders, gelijk goed te krijgen. Met de persoonlijke klik tussenbeiden als niet te onderschatten afsluiter.

 

Koffie, thee en fris met communicatiemeerwaarde

Om de deelname aan deze grote internationale veiligheidsbeurs meer(-)waarde te geven, is een heldere en eenduidige communicatie van wezenlijk belang. Aan het al ontwikkelde communicatieconcept met boodschap en grafisch ontworpen beursstand moeten alle andere middelen aansluiten. Afbeelding, kleur, lettertype en stijl staan in dienst van de boodschap. Uitbreiden van het bestaande netwerk en meer wereldwijde resellers aanspreken. De inzet en uitingen van de grafische koffiecombinatie kan daarbij vanzelfsprekend niet afwijken, zo ook nu weer de speciale eigen koffiebekerwikkels in verschillende formaten. Van espresso, koffie, cappuccino, thee en latte macchiato. Met als extra uitdaging de kunststof bekers voor frisdrank en bier. Rekening houdend met het budget is daarbij goed gezocht naar een algemene, bestaande plastic beker passend in de huidige koffiebekerwikkel.

 

Een communicatief pakket met the Graphic barista als gastheer

Natuurlijk wordt er tijdens het moment zelf geobserveerd, gecommuniceerd en gereageerd. Van en met de opdrachtgever en standbemanning om te achterhalen welke functies en specialismen bij welke persoon liggen. Om de aansluiting van beurs- en standbezoeker op een passende specialist te maken. Maar vanzelfsprekend ook om de vraag van een kopje koffie, thee of fris zo soepel mogelijk in een gesprek te laten vloeien. Of er zelfs eentje te laten ontstaan. Een voordeel van het spreken van verschillende talen. Een beetje van de vreemde taal is al genoeg om het eerste contact te leggen. En de communicatie met koffie, thee of fris verder uit te breiden.

 

Op zoek naar een barista op uw buitenlandse beursstand? Neem dan gerust contact op voor een smakelijke koffie om gezamenlijk te kijken naar uw wensen.

Geef een reactie

Upcoming events