Een super samenwerking • Ontmoet JandeQuba bij the Graphic barista!

Kom 12 t/m 14 april tijdens de Fenexpo 2011 genieten van de smaakvolle samenwerking tussen wereldreiziger JandeQuba en Sanne van der Laan (the Graphic barista), barista en grafisch vormgever. Ontdek in Zuid-Amerikaanse sfeer, drie dagen lang, de marketingmogelijkheden van een aantal mooie kwaliteitskoffie melanges die Columbia rijk is. Gastheer Sanne van der Laan van the Graphic barista presenteert u met smaak ‘een blend van relatiemarketing’ in een tinto (kopje).

Goede koffie smaakt altijd naar meer!

Kijk op jandequba.com en beleef het vakmanschap, het kleinschalige en duurzame verhaal van de JandeQuba ambachtsmannen en vrouwen medeverantwoordelijk voor overheerlijke koffie en meer… Bestel de smakelijke melanges voor een (h)eerlijk moment!

 

Van communicatie tot cappuccino

Op het blog van the Graphic barista vindt u de mogelijkheden voor een smaakvolle invulling van uw relatiemarketing. De bijzondere combinatie van een professionele barista en de creatieve expertise van een grafisch ontwerper. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een espresso, cappuccino of café latte.

Geef een reactie

Upcoming events