Hét (koffie-)recept voor specialisten • Zambon Group Amersfoort maakt op congressen optimaal gebruik van the Graphic barista


Een recept van verschillende ingrediënten

Deze keer een leuke combinatie van verschillende ingrediënten voor een klant; twee congressen, twee locaties, twee producten en diverse medische specialisten. Om tijdens twee opvolgende, medische congressen meer aandacht te vestigen op haar aanwezigheid tijdens de congressen en twee onderwerp gerelateerde producten, heeft Zambon Group Amersfoort gekozen om gebruik te maken van de koffiecommunicatiemogelijkheden van the Graphic barista. Dus niet alleen de mogelijkheid van een kant-en-klare koffiekar met barista op locatie.

 

Koffiebekerwikkels in eigen Zambon-stijl

Om ‘het drinken van een lekker kopje koffie op de stand’ meerwaarde te geven, is de vraag gesteld om productspecifieke the-Graphic-barista-koffiebekerwikkels te ontwikkelen. Tijdens de congressen van Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) en de Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) is het daardoor mogelijk om in kleinere aantallen, drie verschillende formaten(espresso/cappuccino/americano/latte/thee) ‘eigen’ Zambon-koffiebekers te hebben. De koffiebekerwikkels voor de verschillende producten Emselex en Silodyx krijgen hun toegevoegde communicatiewaarde door het nauw aansluiten bij de huidige communicatie- en advertentielijn. Dezelfde soort beelden en teksten. Passend bij de aanwezige brochures, stand achterwand, schrijfblokjes, pennen, etc.

 

Een samenspel tussen diverse communicatiemiddelen; on- en offline

Met de wens van Zambon Group Amersfoort om meer informatie beschikbaar te maken voor haar relaties, wordt ook de digitale media betrokken bij de ontwikkeling van de koffiebekerwikkels. Naast een verwijzing naar de aanwezige documentatie op de stand, plaatsen we ook prominent een QR-code op de koffiebekerwikkels. Deze QR-code linkt weer naar een specifieke websitepagina, waar meer productgerelateerde informatie te vinden is. Met de toevoeging van een kleine handleiding op de wikkels proberen we ook weer meer mensen aan te sporen om de wikkel mee te nemen. Na gebruik is deze los te halen en mee te nemen. Een verwijzing naar een visitekaartfunctie is dan snel gemaakt.

©Fotografie op locatie NVU Amanda van Doesburg Smile4me Fotografie

 

Geef een reactie

Upcoming events