Ontwerp wedstrijdprijs geslaagd • Ook het onderlinge Bagels & Beans baristakampioenschap van mooie bokalen voorzien

Onderling baristakampioenschap Bagels en Beans

Met de officiele SCAE Nederland wedstrijden in het achterhoofd heeft Bagels en Beans haar eigen interne baristawedstrijd opgezet. Om werknemers, van de verschillende Bagels en Beans vestigingen, te stimuleren in het nadenken over de bereiding van hun dagelijks geschonken koffie’s. Een duidelijke drang naar de verdieping in kwaliteit van de bereiding en de bewustwording van het product koffie. Het is niet meer alleen de zwarte vloeistof met cafeïne. Welke smaken of producten passen volgens de barista naadloos bij de gekozen melange? En waarom? Een jury in de vorm van eigenaar Ronald Bakker, Bagels en Beans collega’s, en baristatrainers en kwaliteitscontroleurs ITC Academie is daarbij natuurlijk een logische stap.

 

Ontwerp wedstrijdprijs met hét thema: KOFFIE!

Het idee is om, ook voor deze serie bokalen, de kern te gebruiken van koffie. In de breedste zin van het woord. De afbeeldingen van het blad van de koffiestruik en de gedraaide koffieboon, die samen de basis vormen op het gegoten acrylaat. Het aluminium plaatje met haar overduidelijke RVS boutbevestiging verwijst daarbij naar de technische kant van de koffiebereiding. Transparant gecombineerd in een handzaam formaat. Een wedstrijd prijs om trots op te zijn en in je kast te kunnen zetten. De rubber voetjes moeten zorgen dat ze netjes blijven staan (terwijl de barista de koffiepuck uit de filterdrager slaat).

Ook benieuwd hoe uw wedstrijdprijzen er nog-meer-eigen uit kunnen zien? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Met een lekker kopje koffie of thee.

Één reactie

Geef een reactie

Upcoming events