Jenaplan café is gestart • opening schooljaar gevuld met energie

 

Jenacafe verlengt het gevoel van de zomervakantie

Bij de aanvang van het nieuwe schooljaar hoort natuurlijk een frisse en energieke start. Om bij te praten over de zomervakantie en de kinderen, een heerlijk moment her te beleven of gewoon lekker te genieten van een goed bereide espresso, doppio, cappuccino of latte. Gezet met of zonder melk, maar altijd met een minimaal percentage cafeïne per consumptie. Door de directeur, met zijn Italiaanse vrouw, en een voorliefde voor de Italian way of life kan er geen andere opening/start zijn dan deze. Diverse soorten koffie’s vliegen over de mobiele espressobar om aangenomen te worden door enthousiaste ouders. Natuurlijk ben ik er ook om de juffen en meesters te voorzien van een extra duwtje in de rug na de zomervakantie. Vroeg uit de veren om alle uitgeruste en bijgebruinde kinderen weer een jaar te laten groeien in kennis en kunde. In de schoolbanken.

 

Opening schooljaar in (huis-)stijl

Speciaal voor dit begin van het schooljaar zijn de koffiebekers voorzien de nauwsluitende reclamemakers in de vorm van bedrukte bekerwikkels. Natuurlijk in huisstijlkleuren en voorzien van het Jenaplanschool Gorcum logo en pay-off (Waar je samen leert en groeit). Het ‘aanPeeze’ tijdens het bereiden van de verschillende espresso’s, cappuccino’s en americano’s krijgt altijd weer meerwaarde als de bekers met the-Graphic-barista-koffiebekerwikkels gretig aftrek krijgen en gewaardeerd worden. Laat staan dat de toepassing van de nieuwe huisstijl op de koffiebekerwikkels ook gesignaleerd wordt. De aantallen van de drie verschillende formaten wikkels, passend bij de betreffende inhoud van de koffiebekers, is natuurlijk nauwsluitend ingezet op het beschikbare budget. De rolbanners met café/delicatessenwinkelkasten achtergrond zetten samen met de geur van versgemalen koffie en de cantuccini koekjes om te soppen de toon van de ochtend. Een verlengde vakantiesfeer maker met communicatiewaarde. Compleet geslaagd!

3 Reacties

 1. Hi Sanne,

  Wat een superstart van het nieuwe schooljaar, heerlijke koffie met flair gemaakt. Ook een mooie vormgegeven wikkel om het bekertje. Supergoed idee?
  Wanneer zie ik je weer?

  Groet Diana

 2. Beste Sanne,

  Je hebt voor de ouders van onze school een sprankelende start verzorgd met heerlijke koffievarianten. Er hing een echt na-vakantiesfeertje, waarbij ontspannen werd nagepraat over de vakantie en veel ouders elkaar weer zagen.
  De zuiver Italiaanse kwaliteit die je brengt mag bijzonder worden genoemd in Nederland. Koffie drinken is een moment van genieten. Dat geef jij je klanten echt goed mee!

  groet,

  Peter Vroone

 3. Bedankt voor de superlekkere koffie en leuk om zo samen iets tot stand te brengen.
  Het was een gezellige sfeer en ik heb alleen maar positieve reacties gehoord.
  Voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Upcoming events