Koffieworkshops en baristatrainingen bij the Graphic barista

De start van de koffiebeleving!

Na de aanschaf van uw espressomachine en of koffiebonenmaler begint het ‘echte werk’ pas. Om van die wonderlijke boontjes ook daadwerkelijk vloeibare bonbonnetjes te maken, volgt u een koffieworkshop van the Graphic barista.

De eerstvolgende workshops

Eerstvolgende baristatraining (espressokoffie) of koffieworkshop (SlowCoffee) in samenwerking met Simon Levelt Dordrecht wordt op dit moment gepland. Start van een workshopavond is om 19:00 uur en gaat natuurlijk door bij voldoende deelnemers(minimaal 8 en maximaal 12). De workshops zijn toegankelijk gemaakt voor een grote diversiteit in ervaring van de deelnemers.

Liever met een aantal vrienden een privé workshop? Bij jullie thuis. Neem dan voor mogelijkheden en kosten contact op via ons contactformulier.

De form

    De koffieworkshop of baristatraining is voor (verplicht):

    Het aantal deelnemers:

    Ik ben geïnteresseerd in (meerdere opties mogelijk):

    Ik ga akkoord om met mij, middels mijn ingevulde persoonsgegevens, contact op te nemen. Alleen voor het bovenstaand ingevulde specifieke interesse-gebied. Mijn gegevens worden voor dit eerste contact niet langer dan 6 maanden na ontvangst van de aanvraag door the Graphic barista bewaard.

    Upcoming events