Ladies Only Night was een geslaagde avond!

De reacties spreken voor zich; het weekblad De Stad Gorkum is zo aardig geweest om een artikel te plaatsen over een goed verlopen avond. Als dat geen attentiewaarde heeft/is voor Angelo. Even een quote van het artikel met foto van betreffende krant erbij.

De Stad Gorkum:”Ladies Night bij Bandenservice
woensdag 9 juni 2010 07:27
GORINCHEM – Iedereen die auto rijdt, weet dat je af en toe het oliepeil moet checken, dat je voldoende koel- en ruitenwisservloeistof moet hebben en dat ergens achterin wel een reservewiel ligt waar je wat mee kunt in het geval van een lekke band. Maar hoe vaak checken we vloeistoffen? Of verwisselen we een band? Met name vrouwen houden zich hier niet vaak mee bezig. Speciaal voor deze vrouwen hield Angelo’s Bandenservice afgelopen vrijdag ‘Ladies Night’.
Aandachtig luisterden de aanwezige dames naar de uitleg van eigenaar Angelo en zijn collega Wilco terwijl barista (koffiespecialist) Sanne van der Laan de cursisten van een kopje cappuccino voorzag. Er werd die avond veel gevraagd, veel uitgelegd maar zeker ook veel gedaan. Cursisten checkten zelf het oliepeil van hun auto, maten de bandenspanning en verwisselden aan het eind van de avond een wiel.
,,Natuurlijk wist ik wel iets van de auto af,” vertelt een cursist, ,,maar niet exact wat waar zit en hoeveel olie je bijvoorbeeld moet bijvullen. Ik wachtte voorheen eigenlijk altijd tot er een lampje op mijn dashboard ging branden maar dat zal ik nu niet zo snel meer doen.” ,,Ik heb een hoop geleerd vanavond,” stelt een andere deelneemster. ,,Het is allemaal niet zo ingewikkeld maar je moet het wel even weten.”
Angelo kijkt terug op een geslaagde avond. ,,Er was een goede, gezellige sfeer en de dames waren zeer geïnteresseerd, stelden veel vragen en waren niet bang om zelf aan de slag te gaan. Ik vond het leuk om te zien hoe actief iedereen meedeed. Wat mij betreft is dit initiatief voor herhaling vatbaar.”

Geef een reactie

Upcoming events