Aandacht schenken in je eigen bedrijfspand • the Graphic barista bereidt koffie en thee op iedere locatie

Alles wat je aandacht geeft, groeit

De afgelopen periode is een rare tijd geweest. Voor iedereen. De gehele wereld lag ondersteboven door het uitbreken van het wereldwijde Corona virus. Met grote gevolgen voor de directe en indirecte gezondheid. Persoonlijk en menselijk contact met anderen dan het eigen gezin was volledig uit den boze. Diverse branches en bedrijfstakken moesten daardoor ook hun voordeuren (tijdelijk) sluiten. De lange adem en sterke schouders voor er onder, waren noodzakelijk. Met de vaccinatie komt er (hopelijk) weer licht in de duisternis voor iedereen in de ‘aandachtschenkerij’. De eerste stappen voor de hospitality branche kunnen langzaamaan gezet worden. Het is weer tijd voor persoonlijke aandacht. Aandacht aan je (werk-)relaties en vrienden mag weer geschonken worden.

Beloning na al die inzet

Met man en macht is er door heel veel organisaties bedacht, gewerkt en meegeholpen om (eigen) bedrijven in beweging te houden. Mondkapjes, social distancing, online bestellingen, sporttrainingen middels video, beeldscherm overleggen, digitale borrels en take-away eetmogelijkheden werden in een korte periode opgeschaald. Het harde werken van ondernemers, werknemers en zakelijke relaties zorgde voor het overeind houden van een gezond netwerk. Opdrachten en bestellingen werden gedaan en weggewerkt. Vanuit thuis of in aangepaste formatie op de bedrijfslocatie.

Aandacht voor ruimte in verhouding

De waardering van je personeel, netwerk en collega’s moet (helaas nog) wel volgens de voorwaarden van het RIVM plaatsvinden. En passen binnen de beschikbare ruimte van je bedrijfspand, werkruimte en budget. Om die reden is maatwerk van essentieel belang. Om communicatie met een eenduidige boodschap te ontwikkelen. De beschikbare ruimtes optimaal in te zetten. Voor die logische en natuurlijke looprichting naar het punt van aandacht schenken. En kopjes of bekers te vullen met lekkere dranken. Met blije en tevreden gezichten als waardering van de geschonken persoonlijke aandacht.

Benieuwd hoe live aandacht geschonken kan worden door jouw organisatie? Op jouw of jullie bedrijfslocatie? Neem dan contact op met the Graphic barista. Onder het genot van een americano, cappuccino, espresso, latte macchiato of thee kijken we graag samen naar je mogelijkheden.

Upcoming events