Een combinatie die versterkt • the Graphic barista biedt meer dan alleen koffie op locatie

Wie is een echte barista?

‘Iemand die een goede kop koffie kan bereiden.’ Is in de volksmond het antwoord op de vraag. Voor the Graphic barista geldt dat we daar alleen geen genoegen mee nemen. Een echte barista bereidt niet alleen een goede kop koffie, thee, espresso, cappuccino of latte macchiato op iedere locatie, maar hij of zij is de gastheer. Of gastvrouw. Voor de hospitality van jouw event. Tijdens jouw zakelijke event, beursdeelname, bedrijfspresentatie, open huis, eerste paal in de grond of hoogste punt gaat het naast het schenken van die verse koffie en thee veel meer om aandacht. Een echte barista schenkt met aandacht. Aandacht voor de gasten op jouw evenement. 

Connecties maak je bij de koffiemachine

Het organiseren en uitvoeren van een zakelijk event vraagt veel van je als opdrachtgever. Samen vooraf overleggen over het gewenste effect behoort tot de vaste ingrediënten van een goede (veelal tijdelijke) samenwerking. Met een langdurige relatie tot gevolg. Om tijdens het evenement zoveel mogelijk contacten te kunnen zien en spreken, bedienen we jouw gasten vanuit een centraal aanlokkend punt. De espressomachine. Aan de aanwezige bar, op de spreektafel uit het standontwerp of bij een van de eigen barren van the Graphic barista. Hierbij nodigen we zoveel mogelijk relaties uit tot een gesprek. Om even te wachten op zijn of haar reguliere aanspreekpunt, terwijl we deze seinen dat het bezoek er is. Of onder begeleiding van de vaste connectie om plaats te nemen en samen te overleggen, te genieten en de verbinding weer eens aan te halen. 

Verbinden is communiceren

the Graphic barista faciliteert naast een uitnodigende hospitality ook verbindende communicatie. Rondom jouw evenement is goede communicatie van belang om bezoekers (vooraf) te informeren en te enthousiasmeren om tijdens het event te verbinden en te laden met een positief beeld van jouw bedrijf. Denk bij die communicatie aan een uitnodigingstraject vooraf, passende give-aways en bedrukte actiematige of corporate bekerwikkels tijdens jouw event. Met aansluitend de uitnodiging van een opvolgende afspraak. Met jouw nieuwe prospect. Of je bestaande relatie. 

Ben jij op zoek naar een versterking van je merkbeleving? Tijdens het zakelijke event, jouw bedrijfspresentatie, open huis op de eigen bedrijfslocatie. En wil je meer dan alleen een mobiele espressobar met espressomachine tijdens de bedrijfsbeurs. Neem dan gerust contact op voor een smakelijk gesprek.

Upcoming events