Alfa Clubdag 2009 technisch in orde!

Starten met een koffie-uitdaging

Eigenlijk een wat oudere gig, maar wel belangrijk voor de beoogde beeldvorming van mijn ‘combinatiemogelijkheden’ als the Graphic barista. (Zie ook het andere, voorbereidende artikel onder het label: clubdag) Terwijl dat de dag een beetje onrustig begon door een machine die niet wilde opstarten, verliep hij na een kleine ingreep als gesmeerd. Gelukkig alles voordat er mensen binnenkwamen. Leuke en gezellige gesprekken met de welbekende ‘Alfagekken’. Een lekkere Italiaanse fles en een leuk pakketje aan het einde van dag als heerlijk bedankje maakte hem volledig in orde te noemen!

 

Ook hier weer attentiewaarde

Het weekblad De Stad Gorkum kopte er vervolgens op de navolgende dinsdag een mooi artikel in.

Even een quote van het artikel met scan van betreffende krant erbij.

De Stad Gorkum:”Alfa Romeo-dag bij Angelo’s Bandenservice
dinsdag 6 oktober 2009 10:02
GORINCHEM – ,,Het uitlijnen van een Alfa 166 is niet makkelijk”, stelt Yuri Peeters, bestuurslid van de Alfa Romeo 166-club. ,,De gemiddelde bandenleverancier verprutst dat. Dan ga je dus op zoek naar iemand met kennis en verstand van zaken. Dat vond onze club bij Angelo’s Bandenservice. Anderen hebben simpelweg niet de naam en status die hij heeft.”
Zo kwam het dat Angelo’s Bandenservice zaterdag gastheer was van de technische dag van de Alfa Romeo 166-club. Leden van deze 314 leden tellende club kwamen vanuit heel Nederland naar Gorinchem toe. Eigenaar van de bandenservice Angelo en zijn collega Wilco gaven uitleg aan hun gasten over banden in de breedste zin van het woord. Angelo: ,,We hebben veel vragen beantwoord over de bandenkeuze, -spanning en –slijtage. Ook hebben we kunnen uitleggen en laten zien wat uitlijnen nou precies is en hoe het werkt.”
Speciaal voor deze dag was Angelo’s Bandenservice in Italiaanse sferen. Barista (koffiespecialist) Sanne van der Laan zorgde voor een professioneel gemaakt kopje espresso of cappuccino met huisgemaakte Italiaanse lekkernijen. Een vertegenwoordiger van ‘Riwax’ gaf de bezoekers uitleg en demonstraties van de kwaliteits-poetsproducten die bij Angelo’s Bandenservice verkrijgbaar zijn.
Oprichter van de Alfa Romeo 166-club Ton Walthaus is zelf ook klant bij Angelo’s Bandenservice. Vanuit Zeeland komt hij speciaal naar Gorinchem gereden voor onderhoud aan zijn auto. ,,Voor iets goeds rij ik graag wat verder. Banden kun je natuurlijk overal kopen maar het specialisme van uitlijnen heeft menig bandenketen niet onder de knie.”
Kijk voor meer informatie op www.angelosbandenservice.nl.”

Ook was er direct op het forum van de club goed te lezen dat er genoten is van een geslaagde technische clubdag. De afspraken voor een vervolg staan!

Geef een reactie

Upcoming events