Technische clubdag Alfa Romeo 2009

Eigenlijk een wat oudere gig, maar wel belangrijk voor de beoogde beeldvorming van mijn ‘combinatiemogelijkheden’ als the Graphic barista.

Wat begon als een ‘gewone’ uitleg van ‘bandjes wisselen’ bij Angelo’s Bandenservice, voor een Alfa-club, werd na een korte brainstormsessie een Technische Club Meeting voor de Alfa Romeo 166 club. De club zou ’s morgens bij Angelo starten om daarna een toertocht te maken. Organiseren, regelen en verzamelen. Wat hebben we in huis en wat moet er nog gemaakt en of ingekocht worden om het geheel aan te kondigen/kleden/etc.? En wat heeft er voldoende attentiewaarde om iets mee te doen? Alles binnen een korte voorbereidingstijd, natuurlijk.

Van het ontwerpen van een passende aankondigingsadvertentie, opmaat give-aways, koffiebonen uitzoeken voor de doelgroep, bekers halen, aankleding van de koffietafel, naar het daadwerkelijk (dubbele) espresso’s en cappuccino’s in hoog volume maken. Alles om er een gezellige, leuke en vruchtbare ochtend van te kunnen maken.

Geef een reactie

Upcoming events