Kom ruiken, proeven en genieten • the Graphic barista toont tijdens ’t Ware Pakhuis Gorinchem 2014 het nut van lokale samenwerking met regionale exposure


De opdracht van UwMarketeer breidt uit naar editie twee

Met het succes van de eerste editie van ’t Ware Pakhuis in het achterhoofd is de stap naar een vervolg niet zo groot. Deze keer met weer een uitbreiding van meer communicatie vanuit de grafische kant van the Graphic barista. In een vroeg stadium wordt de standaard wordpress-website vervangen door een meer sprankelende en sprekende website. Ook deze op de wordpressengine, maar dan met een eigen thema volledig aangepast in huisstijlkleuren en voorzien van het nieuwe logo. En eigen fotografie. Diezelfde stijl wordt natuurlijk ook toegepast op de nieuwe flyers en de posters om het geheel ook offline aan te kondigen. De bovenbeelden voor de zakelijke facebookpagina en het twitteraccount maken het af.

 

In de mix met Simon Levelt Dordrecht

Vanzelfsprekend kan de koffiekant niet achter blijven, dus is ook die deelname aan de tweedaagse Pop-Up Store snel een feit. Deze keer in combinatie met regionale vaste theeleverancier en koffiecollega Simon Levelt Dordrecht. Met een winkel op nog geen 20 kilometer afstand. Gevuld met mooie koffie- en theeproducten. Van verse thee en koffie tot espressomachines, theekannen, waterkokers en chocolade aan toe. Door de langdurige relatie met de winkeleigenaar Isaak Minderhoud is tijdens het overleg een half woord nodig om de mix van beide bedrijven op te zoeken. En te vertalen naar middelen.

 

’t Ware Pakhuis Gorinchem als live communicatiemoment

Voor vele lokale deelnemers is de deelname aan de twee dagen popup store een mooi moment om zich te presenteren aan een groter regionaal publiek. Food en non-food gezamenlijk op de havendijk 22 in Gorinchem. Door de combinatie van Simon Levelt en the Graphic barista is een mooie mix te zien van beide bedrijven. Met een gezamenlijk voordeel voor beiden; exposure van producten en diensten. Met de maandkoffie Arabella in de molen, losse zwarte en groene thee in de speciale losse theezakjes, koffiebekers voorzien van branding en rolbanners met thee- en koffiereclame, is er een mooie mix van producten en reclame te maken. Chocolademelk met slagroom is daarbij natuurlijk de kers op de taart tijdens de najaarseditie van ’t Ware Pakhuis. Op naar de volgende editie in 2015?

 

Geef een reactie

Upcoming events