Smakelijk aanvullende uitbreiding • Greiner Bio One kiest voor koffie als extra standaankleding tijdens WOTS2014

Aanvullende koffie-aankleding als extra dienst voor en door bevriende standbouwers

Al vroeg in het ontwikkelproces van de nieuwe stand voor Greiner Bio One uit Alphen aan de Rijn is door standbouwer DSO voorgesteld om gebruik te maken van een extra, smakelijke aankleding. Om Greiner Bio One-cliënten en -relaties naar de stand te verleiden en het gesprek te smeren is de stap van koffie en thee met een croissant snel gezet naar de inzet van een koffiegastheer. Door de warme relatie tussen DSO uit Meerkerk en the Graphic barista is snel en gemakkelijk een passend voorstel tot standuitbreiding in een koffievorm te ontwikkelen en voor te stellen. Natuurlijk netjes als integraal onderdeel van het standconcept tijdens de World of Technology Science 2014. Een balieschort maakt de the Graphic baristabalie ook grafisch aansluitend.

 

Producten Greiner Bio One gecombineerd met de ‘extra’ koffierecepten

Natuurlijk is er naast de gebruikelijke ambachtelijk bereide espressokoffie ook een voorstel gedaan voor andere dranken. Om de middag van de WOTS2014 in de Jaarbeurs Utrecht en de niet-koffiedrinkers ook passende aandacht te kunnen geven. En laten genieten. Naast de ‘standaard’ zakjes en mooie losse theeën van Simon Levelt, kruideninfusions van FairTradeOriginal zijn Carajillo’s en IJskoffie voorgesteld en toegepast. In het tijdelijke koffielaboratorium zijn met chirurgische precisie de verschillende dranken klaargemaakt voor Greiner Bio One-relaties, -klanten en -prospects. De link met haar eigen producten is daarmee dan snel gelegd.

 

World of Technology Science 2014 is meer World of Coffee Science

De keuze voor de uitbreiding in de vorm van koffie en thee, tijdens de beurs, blijkt een zeer welkome publiekstrekker. De plek op de beurslocatie speelt daar ook zijn rol in. Menig klant, relatie, voorbijganger en mede-beursdeelnemer weet de weg te vinden. Met een ruime 14 kilogram koffiebonen van Attibassi Benelux, bijna 85 liter biologische melk en ongeveer 2100 stuks koffiebekers, in verschillende formaten, is de bevestiging van goedwerk binnen. Zeker wanneer mensen herhaaldelijk terugkomen voor een tweede of derde bakkie. Gelukkig zijn er ook de positieve reacties van de opdrachtgever voor het koffiegastheerschap als proces en de koffie en thee in de vorm van het product. Hopelijk goed genoeg voor een volgende keer…

©Fotografie op locatie Robert Bakker Greiner Bio One

2 Reacties

 1. the Graphic barista is niet iemand die alleen maar koffie maakt. Vanaf het begin, al bij het standontwerp, denkt hij met je mee over de aankleding en invulling van het concept.
  Tijdens de beurs actief als één van het beurs-team. En je kan zien dat iedere kop koffie, of thee, met liefde voor het vak en plezier wordt klaargemaakt.
  the Graphic barista maakte voor ons het beursplaatje compleet. Dank daarvoor!

 2. Wat was World of Technology and Science een succesvolle beurs voor ons! En wat heeft Sanne daar een belangrijke bijdrage aan geleverd!
  Ik zeg opzettelijk Sanne en noem hem even niet ’the Graphic barista’. Want hoewel hij dat natuurlijk wel is, vond ik juist het persoonlijke aspect van zijn werkwijze zo prettig. De klik was er meteen en dat hebben onze klanten ook zo ervaren. Ze kregen niet alleen een overheerlijke kop koffie of thee, maar werden ook op een leuke en sympathieke manier te woord gestaan.
  Wij vinden het belangrijk dat klanten een goed gevoel bij ons hebben en zich bij ons thuisvoelen. Daarbij hoort een warm welkom op de stand.
  Sanne snapt dat, kan dat en doet dat!

  Sanne, hartelijk dank daarvoor!

Geef een reactie

Upcoming events