the Graphic barista - communication with a cappuccino

the Graphics

Op zoek naar smaakvolle en kraakheldere vormgeving? the Graphic barista geeft uitstraling aan uw bedrijf, product of evenement dmv ontwerp van huisstijlen en de communicatie rondom events, projecten, beurzen en feesten. Vergroot uw merkwaarde met een opvallend logo, overtuig met een pakkende uitnodiging, zet de toon met sfeervolle smaakmakers op locatie en bedank uw bezoek op een passende manier.

the Barista

Ervaar de kracht van een heuse barista op uw feest, evenement of beurspresentatie. Als gastheer verzorgen we de ontvangst van uw bezoek tot in de puntjes. Van zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten, tot en met het servies of speciaal voor u geproduceerde koffiebekers en espressokopjes. Met the Graphic barista maakt u van een standaard event, een smaakvolle beleving voor u en uw gasten.

the Combination

De combinatie van de creatieve expertise van een grafisch ontwerper en de bijzondere kwaliteiten van de professionele barista zorgt voor een unieke beleving voor uw gasten. Zakelijk of particulier, the Graphic barista maakt er samen met u een onvergetelijk feest, een impactvol evenement of een verrassende beurspresentatie van, waarbij uitstraling en verzorging perfect op elkaar zijn afgestemd.

De upgrade van uw evenement

Het organiseren van een feest, receptie, relatieevenement of beurspresentatie is een ideale manier om het contact met uw relaties aan te halen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk vereist dit wel de juiste invulling van de communicatie voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Onderdeel van een groter geheel

Dankzij jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, heeft the Graphic barista de creatieve expertise in huis om bijvoorbeeld uw mailing, advertentie of uitnodiging te ontwerpen, volledig in lijn met het thema van uw evenement. Passend binnen de bestaande huisstijl. 

Ook thuis in huisstijlen, websites en meer

Uiteraard kunt u the Graphic barista ook inschakelen voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, blog, verpakkingen, advertenties, direct mailings en meer. Zoals te zien in onze grafische portfoliopresentatie.

Ten gunste van uw gasten

Een authentieke espresso, een mooi bereide cappuccino of een vers getapte thee ; the Graphic barista biedt kwaliteitskoffie en thee met uitmuntend gastheerschap tijdens uw (bedrijfs)feest, open huis, relatiedag, bedrijfsbeurs, netwerkborrel, jubileum en trouwerij.

Leuk, lekker en leerzaam

Uw gasten kunnen rekenen op de nodige inspirerende verhalen achter de verschillen in herkomst, smaak en karakter van diverse soorten koffiebonen. Ook vertelt the Graphic barista levendig over de vele bereidingswijzen, de technieken en tal van tradities die met het genieten van goede koffie samengaan.

Vakmanschap

the Graphic barista is ook het aanspreekpunt voor alle koffiegerelateerde vragen. Voor advies over welke machine het beste past bij uw koffiestijl, of hoe u verschillende koffiesoorten leert herkennen en de juiste keuze maakt die beantwoordt aan uw smaakvoorkeur. 

Voor wie is een koffieworkshop?

the Graphic barista biedt u de mogelijkheid om op uw (horeca-) locatie een passende koffietraining of een privé-espressoworkshop thuis met uw eigen koffiemachine te volgen. Breng de koffiebereiding in uw bedrijf naar een hoger niveau en verras uw gasten, of organiseer een leuk en leerzaam evenement voor collega’s, vrienden en kennissen. Deelname aan de workshops is mogelijk voor mensen met verschillende ervaring.

Wanneer is de volgende?

De koffieworkshops worden regelmatig georganiseerd bij en in opdracht van koffiespeciaalzaken. Allemaal met het oog op de ideale espresso, koffie, americano, lungo, cappuccino, caffe latté of latte macchiato.

De eerstvolgende baristatrainingen (espressokoffie) en koffieworkshops (SlowCoffee) worden op dit moment weer gepland, vraag hier meer. 

Geen eigen machine? Geen probleem!

U kunt ook zonder eigen bonenmaler of espressomachine de workshops gewoon volgen; we hebben voldoende mogelijkheden om u toch van dienst te zijn.

Toe aan een uitbreiding van uw set? Kijk dan binnenkort ook in onze webshop voor speciaal geselecteerde artikelen voor de bereiding van koffie.

the Graphic barista boxpuppet

the Graphic barista boxpuppet

the Combination the Graphics
Ontwerp boxpuppet voor the Graphic barista Ook nu weer een typisch geval van grafische drift wat leidt tot een prima...
Lees meer
Weer een stap verder met de koffiebalie/-wagen/-tafel

Weer een stap verder met de koffiebalie/-wagen/-tafel

the Barista the Graphics
Na heel wat uurtjes van meten, rekenen en overleggen met een bevriende lasser, met een tot op de milimeter exacte...
Lees meer
Austin Powers • Gaggia Classic espressomachine revisie

Austin Powers • Gaggia Classic espressomachine revisie

the Graphics the Specials
Klassieke Gaggia zoektocht Na kort zoeken op Marktplaats weer een nieuwe Gaggia Classic (patiënt) gevonden. Vanwege de al bestaande en aanwezige...
Lees meer
Eerste schetsen van de koffiebalie zijn gemaakt!

Eerste schetsen van de koffiebalie zijn gemaakt!

the Barista the Graphics
Na de benodigdheden goed mijn hoofd te laten vullen zijn de eerste schetsen gemaakt...De koffiebalie/tafel/wagen krijgt een vorm.
Lees meer
Plan van aanpak voor koffiebalie/tafel/wagen

Plan van aanpak voor koffiebalie/tafel/wagen

the Barista the Graphics
Na druk in de weer te zijn geweest met de revisie van mijn espressomachine, is de balie aan de beurt....
Lees meer
Proefpanel • Compagnia Dell’Arabica India Monsooned Malabar

Proefpanel • Compagnia Dell’Arabica India Monsooned Malabar

the Barista
Omdat ik hem belangrijk vind in het volledige proces van the Graphic barista een 'oude' test via het proefpanel van...
Lees meer
Made in 25 seconds • Gaggia Classic Thememachine

Made in 25 seconds • Gaggia Classic Thememachine

the Graphics the Specials
Gaggia classic in nieuw concept Omdat de grafische conceptprikkelingen nooit teveel gestimuleerd kunnen worden de extra uitdaging en samenkomst van...
Lees meer
Leuke meevaller CMA Astoria enkelgroeps espressomachine

Leuke meevaller CMA Astoria enkelgroeps espressomachine

the Barista
Een kleine stap voor grote effecten Na redelijkerwijs vele uren op zoek te zijn naar 'donor'machines voor mijn grafische prikkelingen...
Lees meer
1 11 12 13