the Graphic barista - communication with a cappuccino

the Graphics

Op zoek naar smaakvolle en kraakheldere vormgeving? the Graphic barista geeft uitstraling aan uw bedrijf, product of evenement dmv ontwerp van huisstijlen en de communicatie rondom events, projecten, beurzen en feesten. Vergroot uw merkwaarde met een opvallend logo, overtuig met een pakkende uitnodiging, zet de toon met sfeervolle smaakmakers op locatie en bedank uw bezoek op een passende manier.

the Barista

Ervaar de kracht van een heuse barista op uw feest, evenement of beurspresentatie. Als gastheer verzorgen we de ontvangst van uw bezoek tot in de puntjes. Van zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten, tot en met het servies of speciaal voor u geproduceerde koffiebekers en espressokopjes. Met the Graphic barista maakt u van een standaard event, een smaakvolle beleving voor u en uw gasten.

the Combination

De combinatie van de creatieve expertise van een grafisch ontwerper en de bijzondere kwaliteiten van de professionele barista zorgt voor een unieke beleving voor uw gasten. Zakelijk of particulier, the Graphic barista maakt er samen met u een onvergetelijk feest, een impactvol evenement of een verrassende beurspresentatie van, waarbij uitstraling en verzorging perfect op elkaar zijn afgestemd.

De upgrade van uw evenement

Het organiseren van een feest, receptie, relatieevenement of beurspresentatie is een ideale manier om het contact met uw relaties aan te halen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk vereist dit wel de juiste invulling van de communicatie voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Onderdeel van een groter geheel

Dankzij jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, heeft the Graphic barista de creatieve expertise in huis om bijvoorbeeld uw mailing, advertentie of uitnodiging te ontwerpen, volledig in lijn met het thema van uw evenement. Passend binnen de bestaande huisstijl. 

Ook thuis in huisstijlen, websites en meer

Uiteraard kunt u the Graphic barista ook inschakelen voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, blog, verpakkingen, advertenties, direct mailings en meer. Zoals te zien in onze grafische portfoliopresentatie.

Ten gunste van uw gasten

Een authentieke espresso, een mooi bereide cappuccino of een vers getapte thee ; the Graphic barista biedt kwaliteitskoffie en thee met uitmuntend gastheerschap tijdens uw (bedrijfs)feest, open huis, relatiedag, bedrijfsbeurs, netwerkborrel, jubileum en trouwerij.

Leuk, lekker en leerzaam

Uw gasten kunnen rekenen op de nodige inspirerende verhalen achter de verschillen in herkomst, smaak en karakter van diverse soorten koffiebonen. Ook vertelt the Graphic barista levendig over de vele bereidingswijzen, de technieken en tal van tradities die met het genieten van goede koffie samengaan.

Vakmanschap

the Graphic barista is ook het aanspreekpunt voor alle koffiegerelateerde vragen. Voor advies over welke machine het beste past bij uw koffiestijl, of hoe u verschillende koffiesoorten leert herkennen en de juiste keuze maakt die beantwoordt aan uw smaakvoorkeur. 

Voor wie is een koffieworkshop?

the Graphic barista biedt u de mogelijkheid om op uw (horeca-) locatie een passende koffietraining of een privé-espressoworkshop thuis met uw eigen koffiemachine te volgen. Breng de koffiebereiding in uw bedrijf naar een hoger niveau en verras uw gasten, of organiseer een leuk en leerzaam evenement voor collega’s, vrienden en kennissen. Deelname aan de workshops is mogelijk voor mensen met verschillende ervaring.

Wanneer is de volgende?

De koffieworkshops worden regelmatig georganiseerd bij en in opdracht van koffiespeciaalzaken. Allemaal met het oog op de ideale espresso, koffie, americano, lungo, cappuccino, caffe latté of latte macchiato.

De eerstvolgende baristatrainingen (espressokoffie) en koffieworkshops (SlowCoffee) worden op dit moment weer gepland, vraag hier meer. 

Geen eigen machine? Geen probleem!

U kunt ook zonder eigen bonenmaler of espressomachine de workshops gewoon volgen; we hebben voldoende mogelijkheden om u toch van dienst te zijn.

Toe aan een uitbreiding van uw set? Kijk dan binnenkort ook in onze webshop voor speciaal geselecteerde artikelen voor de bereiding van koffie.

Technische clubdag Alfa Romeo 2009

Technische clubdag Alfa Romeo 2009

the Combination the Graphics
Eigenlijk een wat oudere gig, maar wel belangrijk voor de beoogde beeldvorming van mijn 'combinatiemogelijkheden' als the Graphic barista. Wat...
Lees meer
Weer een koffiemachine weg en een blije klant rijker

Weer een koffiemachine weg en een blije klant rijker

the Barista
Weer een machine weg mogen zetten. Ditmaal een 'rustiger' model in grijs. Compleet, met alles erop en eraan. Tijdens een...
Lees meer
Handleiding voor je tGb GAGGIA

Handleiding voor je tGb GAGGIA

the Barista the Combination
Originele handleiding Gaggia espressomachine bij de hand Speciaal voor de mensen die een machine bij mij hebben gekocht en anderen...
Lees meer
Ontwerp houten handgreep

Ontwerp houten handgreep

the Graphics
Het idee was en is er al een tijdje, maar nu toch weer eens verder gegaan met het ontwikkelen van...
Lees meer
Ladies Only Night was een geslaagde avond!

Ladies Only Night was een geslaagde avond!

the Barista the Combination
De reacties spreken voor zich; het weekblad De Stad Gorkum is zo aardig geweest om een artikel te plaatsen over...
Lees meer
4 juni 2010 • Angelo’s Bandenservice Ladies Only Night

4 juni 2010 • Angelo’s Bandenservice Ladies Only Night

the Barista the Combination
Ontwerp bijpassende aankondiging van een evenement Een mooi voorbeeld van de samenwerking van grafische vormgeving met baristawerkzaamheden. Na, samen met...
Lees meer
Eerste beelden van de balie

Eerste beelden van de balie

the Combination the Graphics
Afwerking maakt het koffiebalie ontwerp compleet Na wat avonden sleutelen, schroeven, boren, schilderen passen en meten is het eindelijk zover. De...
Lees meer
Flyer the Graphic barista

Flyer the Graphic barista

the Combination the Graphics
Tussen alle bedrijven door, toch maar weer eens verder gegaan met de opzet van een promotionele flyer voor the Graphic...
Lees meer
Made in 25 seconds • Gaggia Classic Thememachine 2e poging

Made in 25 seconds • Gaggia Classic Thememachine 2e poging

the Combination the Graphics the Specials
Gaggia espressomachine gone in 60 seconds De volgende exemplaren dienen zich alweer aan. Ook hier geldt weer voor dat de...
Lees meer
Beleef koffie 2010 • CoffeeExperience

Beleef koffie 2010 • CoffeeExperience

the Barista the Combination
Zeer goed vermaakt met de leuke mensen, interessante leads, lekkere koffies en mooie machines. • Seminar koffiemolen van Moniek Smit...
Lees meer
1 10 11 12 13