Handzame borden vol met koffieleerstof • the Graphic baristaworkshops in de grafische ontwikkeling

Grafisch ontwerp borden uitleg lesstof baristaworkshops

Om goed je kennis te delen, is een heldere communicatie nodig. Doordat de vraag naar de particuliere en zakelijke (horeca) trainingen en the Graphic baristakoffieworkshops nog meer stijgen, is intern gekeken naar een modulaire vorm om de lesstof aan te bieden. Modulair om tijdens koffietrainingen sommige onderdelen meer aandacht te geven en andere juist weer minder uitgebreid te behandelen. Naar de wensen van het uiteindelijke opleidingsniveau bij een horeca-ondernemer, het kennisniveau van een particuliere groep of de gezamenlijke interesses tijdens het interne teambuildingsmoment van een zakelijke groep. Handzame materialen met een eigen lijn in vormgeving en inhoud, om de uitleg duidelijk en overzichtelijk te verzamelen. Natuurlijk ook leesbaar vanaf een afstandje.

Juiste bereiding van koffie in stappen

De panelen staan vol gecombineerde koffieleerstof. Die de diverse stappen in de bereiding van een goede en vooral lekkere koffie weergeven. Elke stap van het koffiebereidingsproces heeft een eigen bord en is verschillend om zo ook de stappen fysiek los van elkaar te trekken. Met voor sommige hoofdonderwerpen veel meer diepgang in de vorm van extra aanvullende panelen. Om samen weer een geheel te vormen van het totale koffiezetproces. Diverse echte koffie-attributen werken weer versterkend aan de panelen. Naast diverse rassen koffiebonen, verschillende soorten zetmethodes en verscheidene maalfijnheden tonen we ook materiaal om het zetproces te vergemakkelijken. Of te versterken. Alles gemakkelijk uit te delen, om de cursisten de mogelijkheid te geven het lesmateriaal van dichtbij te bekijken. Allemaal bedoelt om de verschillende stappen in de optelsom voor een goede koffiebereiding helder te maken. De optelsom vanuit de eigen the Graphic barista branding maken we compleet met een bijpassende uitnodigende kaart. Om de enthousiaste koffieliefhebbers hun eigen netwerk uit te laten nodigen om deel te nemen aan een (volgende) koffieworkshop.

Ben jij op zoek naar een verdieping in jouw koffiebeleving? Voor een mooier en smakelijker eindresultaat. Om samen met je personeel, vrienden of juist alleen te doen. Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden en een smakelijk gesprek.

Geef een reactie

Upcoming events