Verse koffie en (h)eerlijke thee tijdens jouw bruiloft • een mobiele koffiebar past goed bij een bruidstaart

koffie op locatie, baristabar, mobiele espresso, mobiele koffiebar, the Graphic barista, baristawerkzaamheden, Koffiekopje, Communication with a cappuccino, Gorinchem

Je bruiloft invullen op jouw manier

Wanneer mensen de eeuwige trouw aan elkaar beloven, organiseert men veelal een bruidsfeest. Een goede aansluiting van de verschillende onderdelen op de persoonlijke wensen van het te trouwen stel zijn de afgelopen jaren nog belangrijker geworden. Mooie locaties, smakelijke partycatering, klassieke trouwauto’s, creatieve fotografen en passende bruidstaarten worden uitgezocht en vergeleken om het geheel tot een compleet feest te maken. Met een extra kijk, door trouwstellen, naar de fundamenten van de diverse mogelijkheden die zij en de (dag-)gasten en feestgangers aangeboden krijgen. De losse onderdelen worden daarbij meer en meer op herkomst en eerlijkheid getoetst. Waar komen onze ingrediënten vandaan? Van eerlijke handel ingrediënten, regionale herkomsten tot en met biologische productieprocessen. Het liefste met zo min mogelijke impact op de natuurlijke omgeving. Allemaal belangrijke vragen voor leveranciers bij de aankleding van een bruiloft. Voor die aansluiting op die invulling.

Veel regelen voor jouw huwelijk

Natuurlijk zijn er veel stellen die de gehele dag zelf willen organiseren, maar veelal wordt een ceremonie meester aangewezen of weddingplanner ingehuurd. Diverse wensen en eisen van de bruidegom en de bruid worden verzameld om een mooie mix te maken van deze feestdag. En -avond. Om samen vooraf al de diverse onderdelen van de trouwdag door te spreken en te verzamelen in een compleet draaiboek. Ook de gasten, momenten van opbouw, tijdstippen voor de afbouw, lengte van autoritten, aanwezige catering krijgen door de ceremoniemeester hun plek toegewezen in het geheel. Om tijdens de bruiloft naadloos op elkaar aan te sluiten. De losse experts moeten op de dag nauw samenwerken om van de trouwpartij een geslaagd feest te maken. Gezet als een correcte, smakelijke espresso; een verhouding tussen gemalen koffie, water, temperatuur en doorlooptijd. Natuurlijk mag naast een mooie bruidstaart die goede kop koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, thee of infusie nooit(!) ontbreken. Veel locaties bieden zelf die mogelijkheid, maar lang niet allemaal. Gelukkig bereidt the Graphic barista op elke locatie koffie en thee. Binnen en buiten.

Verbinden zit in ons DNA

Samenwerken zit diep verankerd in het fundament van the Graphic barista. We maken tenslotte niet voor niets gebruik van verschillende disciplines om zakelijke of privé relaties te verbinden. Combinaties maken. Met het gelukkige bruidspaar, ceremoniemeesters, weddingplanners, aanwezige catering en de gasten. Melangeren, zoals dat in de koffie heet en dan bedoeld om diverse mensen aan elkaar te koppelen en dus de communicatie positief te starten. Koffie en thee op elke (bruiloft-)locatie, en grafisch ontwerp voor een (trouw-)uitnodiging, bijpassende balieschort en aansluitende koffiebekerwikkels. Communicatie met een cappuccino.

Voor dat prille begin of juist die koperen, zilveren, gouden en diamanten bruiloft op zoek naar een passende aansluiting van een locatie onafhankelijke barista en uw bruidstaart? Neem gerust contact op voor een passend aanbod.

Geef een reactie

Upcoming events