Duurzame vaart met oog voor kwaliteit • Combi International BV

the Graphic barista reist met opdrachtgevers mee naar het buitenland

Normaal sta ik vooral in Nederland, maar deze keer net over onze landsgrens: in België. Ditmaal is de Rijnkaai te Antwerpen het terrein waar het ‘exposurewaarde verhogen‘ gebeurt; drie dagen lang tijdens de Open Scheepvaartdagen 2011 sta ik bij Combi International op de stand. Deze scheepsmakelaar en -ontwikkelaar heeft al wat jaartjes kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel en wil dat deze keer extra benadrukken bij haar relaties. Recent is samen met specialisten een speciale duurzame motor ontwikkeld, die klaar is voor de toekomst en daarmee staat het onderwerp voor de speciale koffiebekerwikkels dan ook gelijk vast: Project EcoFlow • The search for the sustainable ship.

 

Duurzame gedachte versterkt de boodschap van de opdrachtgever

Deze duurzame barista past dan natuurlijk volledig in dat plaatje; met bekers van milieuvriendelijk ongebleekt karton (bijna volledig geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen) met maïscoating, de maatwerk hoeveelheid koffiebekerwikkels (FSC mixed Credits) samen met het gebruik van een duurzame koffie. Alles samen om een espresso, cappuccino, koffie of latté zijn werk te laten doen; lekker smaken en daarmee extra opvallen!

 

Toepassen van latte art kan overal

Om het geheel nog spannender te maken, heb ik mezelf deze keer de 3 P’s opgedrongen. Tijdens het schenken met melk voor de cappuccino’s en latté’s ga ik dus zwaar met de Pace, Position en Proximity aan de slag. Met resultaat! Mijn grafische oog begint steeds meer aan zijn trekken te komen met de betere uitwerking van de liefde voor/in de koffie. Bedankt voor jullie aanwijzingen; Nicole, Arjan en Jasper!

Geef een reactie

Upcoming events