Fenexpo Gorinchem 2013 netwerkmoment 3.0 met lekkere koffie-actie • Gorinchemse Uitzendspecialist ruilt verse the Graphic barista koffie voor visitekaartjes

Koffie voor een (visite-)kaartje

Ook nu kiest er weer een Gorkumse ondernemer voor om, tijdens de Fenexpo Gorinchem, zijn netwerk op aangename wijze naar zijn beursstand toe te verleiden. Ditmaal maakt Johan van Os, de Uitzendspecialist Gorinchem, met koffie een ludieke statement en gebruikt het als overduidelijk relatiemarketingtool om zijn netwerk te vergroten. Een mini-concept rondom de koffie maakt het compleet; tegen inlevering van een visitekaart krijgt men een kopje koffie aangeboden. Koffie voor een (visite-)kaartje blijkt een goede ruilactie te zijn.

 

De koffiebalie met eigen Uitzendspecialist reclame

Speciaal voor deze actie is een conceptversterkende afbeelding ontworpen, opgemaakt en uitgedraaid op vinyl. Een grafisch ontwerp, op een balieschort, in de specifieke groene huisstijlkleuren, voorzien van het Uitzendspecialist-beeldmerk en de verschillende koffieproducten met hun bijpassende ‘visitekaartprijzen’. Het echte krijtbord en de bijpassende ‘oude’ kassa maken het geheel af. Alles goed leesbaar en duidelijk in stijl van de opdrachtgever om herkenbaarheid te verhogen.

 

Slowkoffie op de tafel

De aandacht voor de relaties van Uitzendspecialist stopt niet bij de bereiding van overheerlijke espresso’s, krachtige doppio’s, romige cappuccino’s, heldere thee en rijke latte’s. Ook deze keer de extra SlowCoffee aankleding middels de Chemex geeft aan tafel een intiemere sfeer. Met de volle aandacht van de Uitzendspecialist voor zijn relaties terwijl de barista tijdens het overleg de koffie langzaam op de tafel bereidt. Aandacht en koffie schenken gecombineerd tot een mooi moment.

Één reactie

  1. Dit jaar hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van The Graphic barista.

    Mede dankzij de inzet van Sanne is Fenexpo 2013 voor ons een enorm succes geworden. Hij is een top gastheer, een ras entertainer en met zijn goede koffie en inspirerende verhalen zorgt hij voor een levendige beursstand.

    The Graphic barista is een absolute meerwaarde!

Geef een reactie

Upcoming events