CamIQ videobewakingsysteem houdt de koffiekwaliteit nauwgezet in de gaten • Videotronic zet the Graphic barista in op Safety Security Amsterdam SSA13

Contact gelegd met koffie

Deze beursdeelname of levende beursstand aankleding neemt me een aantal jaren terug in de tijd. Ik stond destijds gecombineerd met Art-en-Lifestyle-winkel Jan de Quba op mijn eerste Fenexpo Gorinchem. Om beider producten en diensten onder een groter publiek bekend te maken; zij de art, lifestyle en koffie. ik de bereiding van koffie op locatie en het grafisch ontwerp. Onze gezamenlijke koffiebekerwikkels bevestigde de samenwerking al. Hierbij ontmoette ik de fotograaf Kees-Jan Jekel, die meer dan gecharmeerd van het grafische koffieconcept en de Columbiaanse koffie was/is. ‘Ik kom bij je terug’, sprak hij uit.

 

Aansluiting op de wensen

Vlak voor de 2013 editie van de Fenexpo, sprak ik hem weer en kon daardoor de uitbreiding in mogelijkheden direct ‘live’ demonstreren. Op een beursstand. Diverse vormen van koffiebereiding alsook de verschillende te bereiden dranken kwamen daarbij gelijk aan de orde. Van chemex en espresso tot carajillo. De opzet van deelname voor Videotronic Infosystems aan de Security Amsterdam is anders en daarom is er ook in nauw overleg met de standbouwer een oplossing bedacht voor de koffiebalie. Deze keer geen balieschort, maar complete inbouw. Alles normaal bij de hand en volledig afgewerkt in stijl met de stand.

 

Safety Security Amsterdam 2013

Speciaal voor tijdens de drie dagen Safety Security Amsterdam SSA 2013 is, in overleg met Videotronic, het koffiemoment in twee (dag-)delen verdeeld. Natuurlijk worden er de gehele dag door espresso’s, cappuccino’s, koffie’s en latte’s geschonken met een extra aanvulling middels de Chemex. Alsook in de middag mijn versie van de Spaanse Carajillo; origineel een stevige combinatie van brandy/rum, citroen, gekarameliseerde suiker, kaneel en sterke espressokoffie, die zijn herkomst vindt uit de tijd dat Spanje Cuba bezette. Om de manschappen moed (coraje) te geven. Er liepen behoorlijk veel mensen vol goede moed op de SSA2013.

Geef een reactie

Upcoming events