De mix van smakelijke Italiaanse aankleding • Aansluitende combinatie van taart met koffie bij bedrijven door kookstudio Kook En Zo en the Graphic barista

 

Italiaanse catering als verbindende factor

Soms moet je gewoon een beetje geluk hebben. En een netwerk dat op het juiste moment aan je denkt. Voor de aankleding van een inhuis koffiemoment was de kookstudio Kook En Zo  uit Brielle op zoek naar een flexibele barista. Voor het bereiden van verse koffie tijdens een bedrijfspresentatie. Na de complete make-over van het atrium en de kantine van Garcia Jeans Alblasserdam was het tijd om het weer feestelijk te openen voor haar medewerkers. Met roots in Bologna. De Italiaanse (koffie-)traditie maakt daarin logisch de verbinding om deze (her-)opening smakelijk an te kleden.

 

Samenwerken aan een smakelijk moment

Na telefonisch overleg en een paar mailwissels waren we er samen klaar voor; Ik de koffiebereiding en Kook En Zo de smakelijke taarten- en koekjesaanvulling. Naast de heerlijke versgebakken taarten, vijgenkoekjes en gevulde chocoladerolletjes op mooie schalen en plateaus maakte we plaats voor de glimmende espressomachine, koffiemolen en natuurlijk porseleinen kopjes en schotels voor de nodige espresso’s, americano’s, cappuccino’s en latte macchiato’s. Al dan niet met mooie romige volle biologische melk. Strak georganiseerd en samen compleet stijlvol aangekleed.

 

Op naar volgende Italiaanse miniproeverijen

Een mooie samenwerking brengt meer dan alleen de optelling van de individuele ingrediënten. De Italiaanse sfeer zat er goed in en dat werd zeer gewaardeerd door de opdrachtgever. Er werd genoeg gesnoept, geproefd, gedronken en genoten. Tevreden kijken we dan ook uit naar een vervolg; ook bij andere bedrijven. Welke naar een nieuw bedrijfspand verhuizen of de invulling binnen hun huidige locatie aanpassen en daar een heerlijke Italiaanse catering op locatie bij in willen zetten. Om personeel en of klanten aangenaam te laten kennismaken.

Geef een reactie

Upcoming events