Koffiekerstgroet voor brede inzetmogelijkheden • the Graphic barista-combinatie van ontwerp, fotografie en koffie, grafisch weergegeven

Net als vorige jaren ook nu weer een kerstgroet combinatie met nieuwjaarsgroet in een grafische vertaling van de brede inzetmogelijkheden van the Graphic barista. In huisstijlkleuren en -lettertypes. Het typografisch ontwerp gecombineerd met eigen fotografie en koffie om; de transformatie van oud naar nieuw, lijnen vanuit de mogelijke inhoud en inzet, en de feestelijke wensen aan klanten en relaties, weer te geven. Alles in beeldformaat(oblong), vorm en tekst.

Een passende tekst moet het geheel compleet maken. Het nieuwe jaar komt er aan. Gevuld met een inhoud van diverse smakelijke concepten om samen te ontwikkelen en realiseren. the Graphic barista zet daar graag de combinatie van grafische ontwerpskills en baristawerkzaamheden voor in. Over de volle breedte en natuurlijk ook los inzetbaar. Trek gekregen in een (h)eerlijke koffie of een helder transparante thee? Altijd met koekje en goed gesprek. Neem dan contact op. Via mail of telefoon.

Aan allen prettige feestdagen en een voorspoedig 2014!

Geef een reactie

Upcoming events