Fundament voor Renovatie 2014 is relaties warmhouden • Heijmans Woningbouw kiest voor koffie van the Graphic barista bij onderhoud van relaties

 

Koffie als netwerkcement voor de (op-)bouw van relaties

Met het effect van een voorgaande editie van de OpenCoffee Bouw&Vastgoed bij Heijmans Woningbouw inhuis vers in het geheugen, was de keuze snel gemaakt bij de deelname aan Renovatie 2014. De inzet van versgemalen koffie, van the Graphic barista, als netwerkcement voor de opbouw van relaties tussen bouwprofessionals past perfect bij het concept van de beursstand. Het concept is ontwikkeld door Simone Produceert met traditie in het achterhoofd, zonder ouderwets te zijn. De geur en smaak van de verse espressokoffie verwerkt tot krachtige espresso’s, romige cappuccino’s en sterke americano’s doen daarbij goed hun beoogde werk. Openen, verbinden en onderhouden.

 

In nauw overleg met de standbouwer

Om de machines voor de koffiebereiding ook goed aan te laten sluiten bij het standontwerp, is er nauw overlegt met de standbouwer. De espressomachine, koffiebonenmaler, pro-fondi, flowjet en waterfilter moeten natuurlijk zo geïntegreerd worden dat ze werkbaar zijn, alsof ze op de eigen the Graphic baristabalie staan. Zonder dat alles rommelig in het zicht aanwezig is. Op het werkblad van de bestaande dj-booth staan de Compak bonenmaler en La Spaziale koffiemachine gebroederlijk naast elkaar met de aanvoer van vers water er onder. Samen met de voorraad koffiebonen, extra suiker, melk en thee achter de deuren. Opgeruimd en uit het zicht.

 

Beleving Renovatie 2014 met koffie

Niet alleen het bereiden van de hete dranken; koffie en theewater, behoorde tot de diensten en werkzaamheden. Ook tijdens Renovatie 2014 wordt natuurlijk het gastheerschap breed toegepast. Natuurlijk worden de voorbijgangers en bezoekers van de stand regelmatig voorzien van drinken en eten. Natuurlijk wordt daarbij vooral ook de eigen standbemanning niet vergeten. Met koffie en heet theewater, maar ook koude dranken en veel vers water wordt de conditie van deze tijdelijke collega’s in de gaten gehouden. Allemaal verzorgt en ontzorgt.

Geef een reactie

Upcoming events