Bouwen met smakelijke koffie aan nieuwe relaties gaat vast goed • it’s Creative kiest voor the Graphic barista als vast ingrediënt bij Open Coffee Bouw & Vastgoed

 

Open Coffee specifiek voor bouwprofessionals

Het Open Coffee concept is allang niet nieuw meer. Veel mensen, incluis mijzelf, weten in de diverse plaatsen hun netwerkmoment te vinden en te pakken. Onder het genot van een vers bereide espresso, americano, cappuccino of welke andere smaakvariant ook wordt, voor de werkdag daadwerkelijk begint, het persoonlijke netwerk versterkt. Tot voor kort meestal verschillende branches, kleine zelfstandigen of regionale MKB; alles bij elkaar en dus lastig snel te schiften als je jouw branchegenoten wil spreken. Eindelijk is er een mogelijkheid gekomen voor bouwend Nederland. De OpenCoffee Bouw en Vastgoed is namelijk specifiek voor de bouwprofessional.

 

Bij diverse bouwbedrijven inhuis

Binnen het concept van Its Creative uit Waalwijk om een bouw open koffie te ontwikkelen, is gezocht naar een mobiele oplossing voor de bereiding van versgemalen koffie’s en heldere theeën bij diverse bouwbedrijven. Inhuis, op locatie en bovenal smakelijk gezet om het gesprek tussen de diverse partijen te smeren. De communicatie tussen verschillende aanwezigen laten beginnen door een gemeenschappelijk doel; koffie of thee drinken. Wachtend in de rij, staand aan de tafels of luisterend naar interessante sprekers en deelnemend aan de diverse interactieve sessies. Door toedoen van m’n eigen netwerk werd de inzet van the Graphic barista een logische oplossing.

 

Meegroeiende mobiele koffie- en theemogelijkheden

Het modulaire karakter van the Graphic barista zorgt ook deze keer weer voor brede inzetmogelijkheden. De aanloopperiode is gebruikt om klein te kijken naar groei in budget en deelnemers. Om daarna stapsgewijs uit te breiden. Naast de eigen espressobar met grote espressomachine, koffiebonenmaler, ingebouwde schoon- en vuilwaterreservoirs en uitkloplade, om grote groepen te voorzien van espressobased koffie’s, is er ook een mogelijkheid om tegelijkertijd een smakelijke filterkoffie voor grote aantallen koffieliefhebbers te bereiden. Van intiem klein tot vullend groot; voor grote en kleine groepen.

©Fotografie It’s CreativeOpen Coffee Bouw en Vastgoed

Geef een reactie

Upcoming events