Melange voor een goed draaiende (diesel-)motor • Cornelisse Trading combineert reserve onderdelen met koffie(-smering)

Combinaties maken sterk

Ook nu is de Evenementenhal Gorinchem weer het (speel-)terrein waar de combinatie van zakelijke dienstverlening/handel samenkomt met het relatiesmeermiddel koffie. In dit geval de Construction & Shipping Industry 2012. Een grote, jaarlijkse scheepvaart gerelateerde beurs van drie dagen waar collegaschippers, dieselmotorenonderdelenleveranciers, scheepsbouwers, compressorenhandelaren, verlichtingsspecialisten, techneuten, koffieleuten, etc. elkaar (weer eens) spreken. Cornelisse Trading en AMCO Compressoren staan al wat jaartjes gezamenlijk op deze beurs. Omdat het partners van elkaar zijn en om van de mogelijkheid gebruik te kunnen maken ‘even een rondje te doen’. Zonder dat je beursstand leeg achterblijft.

Extra man op de stand met koffie

Dit jaar heeft Cornelisse Trading gezorgd dat we er communicatiemiddel, én als nog een extra man op de stand, staan. Om mensen, relaties, nieuwe en bestaande klanten even te laten stoppen bij de aangeboden producten en diensten, en bovenal te laten genieten van een (h)eerlijke espresso, cappuccino, americano of latte. De vaste klant verwend en de nieuwe gelokt.

 

Koffie met communicatiemeerwaarde bekerwikkels in de huisstijl

Om de koffiecombinatie, voor Cornelisse Trading, nog meer communicatiewaarde te geven, zijn natuurlijk ook weer de bekers voorzien van koffiebekerwikkels met Cornelisse Trading-eigen reclameboodschap: ‘The right spare parts combined with fuel makes your engine run! Cornelisse Trading offers you this cup, to fuel your own engine and our relationship’. Met zinnenspeling op de juiste combinatie, lekkere melange, (diesel-)motoren, brandstof voor het lijf en relatiebouwen. Weer een mooi voorbeeld van de ‘handige’ grafische koffiecombinatie; op een plek communicatie en goede koffie samen.

Één reactie

  1. Sanne, bedankt voor de prettige samenwerking en de lekker koffie, wij vonden het een geslaagde combinatie en onze relaties waren ook erg positief over dit concept. Hoop in de nabije toekomst vaker met je te kunnen samenwerken.

Geef een reactie

Upcoming events