Mooi bijpassend porselein • Walkure Alta voor the Graphic barista

Wat is en blijft het toch een goed stuk servies.

Na wat neuzen en uitstapjes in andere series van Walkure, Ipa, Koziol en een stel merkloze kopjes en schotels, is de kogel nu definitief door de kerk. Het wordt en is de Alta serie van Walkure; hét huisstijlservies van the Graphic barista. Het is sterk, lekker drinkbaar, gemakkelijk stapelbaar, logistiek aangenaam (in de auto, op het dienblad en in de hand), goed schoon te maken en niet geheel onbelangrijk ook aantrekkelijk in aanschaf.

Voor het oog vind ik het belangrijk dat door gebruik te maken van de verschillende kleuren het geheel, in combinatie met de machines en balie met dik houten blad, een aangename verschijning is op beurzen, openingen, etc. (Met dank aan Walkure voor de afbeelding uit hun brochure. 😉 )

Nu nog mooie aansluitende theeglazen.

Iemand nog interesse in verschillende espresso- en cappuccinokopjes?

3 Reacties

 1. Ja! Heb net een nieuwe espresso machine van francis francis en wil er kopjes van walkure bij die hebben we bij mij op werk ook. Waar zijn die voor een leuke prijs te verkrijgen?

  1. Beste Rian,
   Mijn opmerking over de verkoop van de kopjes was vooral gericht op mijn ‘oude’, andere kopjes, maar zou je eventueel ook kunnen helpen met nieuwe. Zou je mij een foto kunnen sturen van de kopjes of de serie, zorg ik voor de passende reactie.

   MVG
   Sanne van der Laan
   the Graphic barista

Geef een reactie

Upcoming events