Leden- en sponsorvergadering DCP/SCAE Nederland

Inspiratie voor de koffie

Weer een geslaagde middag; om de koffie-/kennis hoog te houden, op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. In het mooie kennis-/presentatiecentrum van Peeze koffie te Arnhem, hebben we een mooie mogelijkheid voor de presentatie/vergadering/brainstormmiddag van de club van koffieliefhebbers/-gekken gekregen. Wauw, wat een mooi plek. De DCP/SCAE is, sinds het fysieke samengaan, druk bezig om zichzelf van binnenuit te professionaliseren. Strategieën, missies, visie en plannen worden geschreven en gemaakt om vervolgens als één complete club met een bijpassend gezicht naar buiten te komen. Met duidelijke richtlijnen en mogelijkheden voor iedereen. DCP/SCAE en leden op naar de schrijftafel! We moeten het woord verspreiden.

 

Nooit te oud om te leren

Ook nog een nieuwe, eigen ervaring erbij in de richting van de cupping. Drie triangles van drie kopjes en proeven welke de vreemde eend in de bijt is. Een zeer lastig pakket, zo voor de eerste keer, maar absoluut cruciaal voor onze professionalisering in de koffie. Wat proef je waar, wanneer en wat veroorzaakt het? Helaas een gedeelde derde plek, gelukkig wel samen met velen anderen.

 

Het is net werken

Na de vergadering nog gelegenheid gehad om met verschillende mensen te spreken. Sommige helaas te kort, anderen wat uitgebreider, maar allemaal heerlijke vakidioten in hun eigen gebied.
Jeroen; kort gesproken, maar altijd weer opgewekt en bruisend. Op naar het samen maken van passende, mooie uitingen voor de club!
Jasper; ik maak graag, zodra het bij jouw thuis ‘rustiger’ is, een afspraak voor mijn extra kwaliteitsslag. en houd me/iedereen op de hoogte van de throw-down in Utrecht op 9 oktober.
Janneke; zodra je terugbent van vakantie, zou ik ook graag met jou verder praten voor een uitbreiding van de koffiekennis; bevestiging van mijn keuze in koffiemerk en soort.
Jeroen; we gaan mooie dingen bouwen en ik contact je snel voor de inkoop van materiaal.
Kees; heer en meesterbouwer, als je bloed zo doordrenkt is met het maken van mooie koffiemachines, dan hoort inderdaad je classic thunderbird met een koffielepel open te gaan en te starten.
Hans; wat maken jullie een mooi, luxe product. Ik zit al gelijk te kijken welke enveloppen het gaan worden…
Claudie; de espresso was weer heerlijk, een genot om een, mooie, vakman/-vrouw te zien ’toveren’.

Allen anderen, die misschien niet persoonlijk genoemd worden, bedankt voor het aangename gesprek!

Geef een reactie

Upcoming events