Valentijnsdag 2013 krijgt een hartelijk welkom • Stichting Christelijke Woningcorporatie schenkt met liefde tijdens 0344Samen-bijeenkomst

Koffie als smeermiddel van relaties

In de aanloop van sommige inhuis koffiemomenten vallen alle puzzelstukjes perfect op hun plaats. Van vraag naar aanbod en alles tussenin; wensen van de klant in combinatie met de mogelijkheden van the Graphic barista. Bij de ontwikkeling van dit koffie-op-locatie-tijdstip, voor 0344Samen en Stichting Christelijke Woningcorporatie, ook weer. Wensen als; smakelijke koffie, verse theeën, volle biologische melk, weinig tot geen druk op de werkende werknemers en een volledige ontzorging tot en met het opruimen. Alles gesmeerd, met koffie.

 

Hartelijke valentijnsdag 2013

Op een dag, waarop diverse mensen elkaar anoniem de liefde verklaren, schenken 0344Samen en Stichting Christelijke Woningcorporatie aandacht aan het nut van een goed netwerk. In de mooie locatie van Stichting Christelijke Woningcorporatie begint het vroeg met de heerlijke geur van net gemalen koffie en verse thee. Met aandacht verwerkt tot smakelijke en liefdevolle consumpties. Hartjes in de koffie mogen niet ontbreken.

 

Grote opkomst door prikkelende invulling

Met de heldere invulling van het netwerkmoment weet 0344Samen een grote hoeveelheid ondernemers te bereiken en over te halen tot deelname. Een brede kijk in de keuken van Stichting Christelijke Woningcorporatie, de uitleg van de architect over de ontwikkeling van het pand en een leuke loterij van de ondernemers zelf. De binnenstromende aanmeldingen, voor het evenement, zorgt daarbij ook voor wat onrust bij de organisatoren. Met de dubbelgroeps E61 La Pavoni, de Mahlkonig K60ES en een paar getrainde handen is de capaciteit er gelukkig voldoende om iedereen op tijd te voorzien van hun warme dranken. Iedereen tevreden.

©Fotografie Paul Ruks en Sanne van der Laan

Één reactie

  1. En wat een heerlijke Cappuccino schenkt Barista Sanne. Als het aan mij ligt dan wordt op elke bijeenkomst ‘ the Graphic Barista’ een plek gegund. Bijkomend voordeel is dat je met Sanne en ook de mensen om je heen een prettig gesprek aanknoopt. Daar is het om te doen. Dit is het perfecte smeermiddel voor het netwerken.

    Bij gelegenheid ga ik the Graphic Barista inhuren om mijn boodschap kort en krachtig over te brengen door prints op de koffiebekers.

    Sanne, nogmaals bedankt.

Geef een reactie

Upcoming events