the Graphic barista - communication with a cappuccino

the Graphics

Op zoek naar smaakvolle en kraakheldere vormgeving? the Graphic barista geeft uitstraling aan uw bedrijf, product of evenement dmv ontwerp van huisstijlen en de communicatie rondom events, projecten, beurzen en feesten. Vergroot uw merkwaarde met een opvallend logo, overtuig met een pakkende uitnodiging, zet de toon met sfeervolle smaakmakers op locatie en bedank uw bezoek op een passende manier.

the Barista

Ervaar de kracht van een heuse barista op uw feest, evenement of beurspresentatie. Als gastheer verzorgen we de ontvangst van uw bezoek tot in de puntjes. Van zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten, tot en met het servies of speciaal voor u geproduceerde koffiebekers en espressokopjes. Met the Graphic barista maakt u van een standaard event, een smaakvolle beleving voor u en uw gasten.

the Combination

De combinatie van de creatieve expertise van een grafisch ontwerper en de bijzondere kwaliteiten van de professionele barista zorgt voor een unieke beleving voor uw gasten. Zakelijk of particulier, the Graphic barista maakt er samen met u een onvergetelijk feest, een impactvol evenement of een verrassende beurspresentatie van, waarbij uitstraling en verzorging perfect op elkaar zijn afgestemd.

De upgrade van uw evenement

Het organiseren van een feest, receptie, relatieevenement of beurspresentatie is een ideale manier om het contact met uw relaties aan te halen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk vereist dit wel de juiste invulling van de communicatie voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Onderdeel van een groter geheel

Dankzij jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, heeft the Graphic barista de creatieve expertise in huis om bijvoorbeeld uw mailing, advertentie of uitnodiging te ontwerpen, volledig in lijn met het thema van uw evenement. Passend binnen de bestaande huisstijl. 

Ook thuis in huisstijlen, websites en meer

Uiteraard kunt u the Graphic barista ook inschakelen voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, blog, verpakkingen, advertenties, direct mailings en meer. Zoals te zien in onze grafische portfoliopresentatie.

Ten gunste van uw gasten

Een authentieke espresso, een mooi bereide cappuccino of een vers getapte thee ; the Graphic barista biedt kwaliteitskoffie en thee met uitmuntend gastheerschap tijdens uw (bedrijfs)feest, open huis, relatiedag, bedrijfsbeurs, netwerkborrel, jubileum en trouwerij.

Leuk, lekker en leerzaam

Uw gasten kunnen rekenen op de nodige inspirerende verhalen achter de verschillen in herkomst, smaak en karakter van diverse soorten koffiebonen. Ook vertelt the Graphic barista levendig over de vele bereidingswijzen, de technieken en tal van tradities die met het genieten van goede koffie samengaan.

Vakmanschap

the Graphic barista is ook het aanspreekpunt voor alle koffiegerelateerde vragen. Voor advies over welke machine het beste past bij uw koffiestijl, of hoe u verschillende koffiesoorten leert herkennen en de juiste keuze maakt die beantwoordt aan uw smaakvoorkeur. 

Voor wie is een koffieworkshop?

the Graphic barista biedt u de mogelijkheid om op uw (horeca-) locatie een passende koffietraining of een privé-espressoworkshop thuis met uw eigen koffiemachine te volgen. Breng de koffiebereiding in uw bedrijf naar een hoger niveau en verras uw gasten, of organiseer een leuk en leerzaam evenement voor collega’s, vrienden en kennissen. Deelname aan de workshops is mogelijk voor mensen met verschillende ervaring.

Wanneer is de volgende?

De koffieworkshops worden regelmatig georganiseerd bij en in opdracht van koffiespeciaalzaken. Allemaal met het oog op de ideale espresso, koffie, americano, lungo, cappuccino, caffe latté of latte macchiato.

De eerstvolgende baristatrainingen (espressokoffie) en koffieworkshops (SlowCoffee) worden op dit moment weer gepland, vraag hier meer. 

Geen eigen machine? Geen probleem!

U kunt ook zonder eigen bonenmaler of espressomachine de workshops gewoon volgen; we hebben voldoende mogelijkheden om u toch van dienst te zijn.

Toe aan een uitbreiding van uw set? Kijk dan binnenkort ook in onze webshop voor speciaal geselecteerde artikelen voor de bereiding van koffie.

Vervolg • Gedorean back for its future

Vervolg • Gedorean back for its future

the Graphics the Specials
Vleugeldeuren DeLorean worden schuifdeuren Gedore Nu is ze helemaal klaar. Alle onderdelen van mijn gereedschapskar zijn op orde; het dikke...
Lees meer
25 september 2010 • Opening Knipz Kapsalon Werkendam

25 september 2010 • Opening Knipz Kapsalon Werkendam

the Barista
Omhoog die attentiewaarde! Deze keer samen met een collega grafisch vormgeefster een leuk een-tweetje kunnen maken; zij het grafisch ontwerp...
Lees meer
De houten handgreep • een vervolg

De houten handgreep • een vervolg

the Graphics the Specials
Handig met hout Een tijd geleden wel aangegeven op het blog dat ik er mee bezig ben; houten handgrepen voor...
Lees meer
Doneer een Francis! • the Gb-bar

Doneer een Francis! • the Gb-bar

the Graphics the Specials
Niet elke espressomachine is te redden Ondanks al onze verwoede pogingen om machines nieuw leven in te blazen, kunnen we...
Lees meer
Complete huisstijl the Graphic barista

Complete huisstijl the Graphic barista

the Combination the Graphics
Combinatie van twee communicatiemiddelen Het concept van de huisstijl bestaat natuurlijk al een tijdje en is al wat langer in...
Lees meer
Voor vervoer • the Gig Rig©

Voor vervoer • the Gig Rig©

the Graphics
Ontwerpen stoppen niet bij het beeldscherm Ook nu weer gebruikgemaakt van de combinatie van goede en minder aantrekkelijke eigenschappen van...
Lees meer
Leden- en sponsorvergadering DCP/SCAE Nederland

Leden- en sponsorvergadering DCP/SCAE Nederland

the Barista the Combination the Graphics
Inspiratie voor de koffie Weer een geslaagde middag; om de koffie-/kennis hoog te houden, op de hoogte te blijven van...
Lees meer
Weer iemand blij met een stukje (ge)service aan de ECM koffiemachine

Weer iemand blij met een stukje (ge)service aan de ECM koffiemachine

the Barista
Service met een beetje TLC Na wat mailwisselingen over mijn uit de hand gelopen 'hobbies' maar eens afgesproken met m'n...
Lees meer
Een eigen communicatiemiddel • de beachflag

Een eigen communicatiemiddel • de beachflag

the Combination the Graphics
Beachflag ontwerp voor koffie op locatie Tussen de bedrijven door weer een presentatie-/communicatiemiddel bedacht...en uitgewerkt in ontwerp. Wanneer we ergens...
Lees meer
De opmaat jas voor bekers in drie maten

De opmaat jas voor bekers in drie maten

the Combination the Graphics
Koffiebekerwikkels om de communicatiewaarde te verhogen Een goede leverancier van bekers in drie maten was, na lang zoeken en navragen,...
Lees meer
1 8 9 10 11 12 13