Vloeibare verleiding bij het jubileum en opening nieuwe pand • JB Streefkerk begint met sterke koffie

Feestelijk vieren van een bedrijfsjubileum

Altijd leuk om te doen; de relaties van een klant laten genieten van een goed bereide koffie. De gesprekken op een lekkere manier smeren. In dit geval voor JB Streefkerk Inbraakpreventie uit Lexmond, dat zijn 12,5 jarig ondernemersjubileum viert en verschillende partners, collega’s, vrienden en familie uitgenodigd heeft om het nieuwe bedrijfspand te tonen.

 

Smakelijke opening nieuw bedrijfspand

Op deze ‘verse’ locatie bouwen we, in de nieuwe werkplaats, de extra aankleding en smakelijke verleiding inhuis op, tussen het specialistisch gereedschap. De diverse tools om woonhuizen en bedrijfs- panden passend te voorzien van inbraakwerende middelen vormen het decor waarbinnen de the Graphic barista-balie zijn werk moet doen. Tijdens de installatie, gebruik en afbouw worden dan ook nu weer keuzes bevestigt. Keuzes in het gebruik van fairtrade en biologische producten, maar ook de extra ‘kastrolbannersaankleding’ en natuurlijk de flightcase-tafel. De sterke Simon Levelt Corleone melange, verschillende verse Chinese theesoorten, de ruwe rietsuiker, als ook de gebruikte verantwoorde koffiebekers. Bevestigt in smaakbeoordeling, sfeerbepaling en gebruiksgemak.

Bovenal wordt er duidelijk genoten van de verschillende mogelijkheden; espresso’s, doppio’s, cappuccino’s, americano’s, latte’s en de diverse theeën worden veelvuldig en herhaaldelijk besteld. Zeer geslaagd te noemen!

 

Sterke anekdote bij de middag

Van de koffie had ik zelf iets meer moeten drinken; bij wegrijden, reed ik namelijk de auto in een greppel. Waarna er een heftruck aan te pas moest komen om mij eruit te takelen. Bedankt allen, voor jullie hulp!

2 Reacties

  1. Sanne, bedankt voor je aanwezigheid deze middag. Ikzelf en vele anderen hebben van je koffie en thee genoten.
    Het was alleen een beetje jammer dat je alle aandacht naar je toe wilde trekken door je auto in een greppel te parkeren (:

Geef een reactie

Upcoming events