Baristawerkzaamheden tijdens klantenkaartdagen Eddy Zwijnenburg te Meerkerk

Handzaam en complete baristabar

Met de auto afgevuld met smakelijke Italiaanse koekjes, de (h)eerlijke Ottimo melange van Peeze koffie, onze enkelgroeps espressomachine, de Mazzer bonenmaler, vers water, volle melk, etc. vertrekken we deze keer richting Zwijnenburg • Huis van de mode te Meerkerk. Een zeer mooie modespeciaalzaak in het hartje van Meerkerk, die in de week van 18 tot en met 27 november  2010 zijn klantenkaartdagen organiseert.

 

Met smaak binnenkomen

Een bevriende vormgever heeft ons, in het communicatietraject, bij Eddy Zwijnenburg aangeboden en daarmee zijn we met de baristawerkzaamheden, 19 en 20 november 2010, een smakelijke aanvulling op het geheel. De aankondigende mailing vóór moet zorgen voor de extra aanloop, helaas werkt de staking van de post niet lekker met ons mee. Gelukkig zie ik wel regelmatig de mailing in handen, jassen en tassen opduiken. Goed gedaan!

 

Genieten van mooi en lekker

De aangename geur van versgemalen koffie vult de complete kledingwinkel. Aan de lopende band worden espresso’s, doppio’s cappuccino’s en koffie’s (americano’s) gemaakt, voorzien van extra aankleding in de vorm van heerlijke muffins van de lokale bakker of originele Italiaanse koekjes. Heerlijk. Deze keer geen porselein van Walkure, want de Zwijnenburg modespeciaalzaak is zo volledig ingericht, dat ze zelfs eigen kopjes en schotels hebben. Jammer genoeg alleen in een tussenmaat, zodat een espresso wel heel verloren onderin het kopje de bodem vult. Een doppio, cappuccino en koffie/americano vullen de kopjes, gelukkig, beter. Als aanvulling onze kartonnen bekers meegenomen, voor personeel en om enkele klanten ook de extra/andere mogelijkheden tijdens een relatiemoment te laten zien.

De positieve reacties van klanten, Eddy Zwijnenburg zelf en het personeel bevestigen mijn gevoel dat de maatwerk combinatie goed werkt. Op naar de volgende keer!

The Gig Rig® geeft ons tijdens het opruimen en inpakken wat ruimte voor verbetering aan. De voorste wieltjes van de balie sturen, als The Gig Rig® dan niet recht in de auto ligt, lopen ze uit de rails. The Gig Rig® of de wielen van de balie zullen aangepast moeten worden. Snel naar de tekentafel!

Geef een reactie

Upcoming events